ActiveMatch filmbibliotek

16 okt, 2019 | Aktiv, Engagemang, Föreningsliv, Gemenskap, Hitta förening, Sverige, Trollhättan, Vänner
Najat hittade scouterna och blev föreningsmänniska

ActiveMatch träffade Najat Almerdi som berättade om hur hon hittade en aktiv gemenskap i Trollhättan. Läs artikeln här.


Friluftsfrämjandet Trollhättan

Vi hälsade på hos Rune och de andra aktiva medlemmarna i Friluftsfrämjandet i Trollhättan. De är ett skönt gäng som jobbar ideellt för att du och alla andra ska kunna röra dig fritt i skid- och löparspåren runt stan. Men de behöver bli fler som håller spåren öppna. Läs artikeln här. Och välkommen att vara med!


Ny i landet?

I Sverige har vi ett fantastiskt föreningsliv. Här möts vi och träffar vänner. Vi mötte fyra kvinnor som kommit hit från kriget i Syrien och som måste starta om sina liv. De lämnade universitetsstudier och familjemedlemmar bakom sig. De ser att föreningslivet är en plats att lära känna sitt nya land och lära sig språket. De är hjärtligt välkomna till Trollhättans föreningsliv!


Vi gillar Trollhättans bordtennisklubb

Under våren kommer vi att besöka föreningar i Trollhättan och se vad som händer runt om i vårt lokala föreningsliv. Vi vill att alla ska kunna hitta en förening att vara med i. Är bordtennis något för dig?


Vi är bäst i världen på föreningsliv!

I Sverige är vi bra på att dela det mesta. Vill du dela din fritid med fler, leta reda på en förening och gå med. Läs artikeln här.


Är du också lite ny?

Nyskild, nybliven student, nyinflyttad eller nyanländ? Vi hälsar alla som behöver hitta en aktiv gemenskap välkomna till Trollhättans föreningsliv.


Det började med en idé

Active Match startade som ett av alla företag som har förmånen att få växa till sig på Innovatum Start Up i Trollhättan. Har du en idé som du vill förverkliga, kontakta dem! Du får ovärderlig hjälp och pep under arbetet med att forma din affärsidé och lägga grunden för ett hållbar och starkt företag. https://www.innovatum.se/starta-och-utveckla/driva-foretag/

Translate