Trollhättans Fältrittklubb

  • Alla är välkomna!

Vi strävar efter att ge alla våra elever oavsett nivå en bra grundutbildning där man kan utvecklas och få lära sig allt om hästen. Vi har lektioner sex dagar i veckan där vi har 13 ponnyer och 24 ponnygrupper,  18 hästar  och 26 hästgrupper. Lektionerna är oftast parallellt i var sitt ridhus. Grupperna är allt från nybörjare till specialgrupper både inom hoppning, dressyr och fälttävlansinriktning. Våra instruktörer är välutbildade med många års erfarenhet.  För oss är kvalitén viktig och vi försöker se till att utveckla verksamheten och alltid bli bättre. Vi har också 16 medlemsuppstallade hästar.  Ridning för funktionsnedsatta har vi bedrivit i många år och varje vecka genomförs lektioner enskilt eller i grupp. Vi har tillgång till både lift och ramp.  Klubben arrangerar också regelbundet tävlingar från klubbtävlingar till nationell nivå. Sedan några år tillbaka förfogar klubben över stora fräscha klubblokaler med teorisal, kafé, omklädningsrum och duschar.

Trollhättans Fältrittklubb (TFRK) är en ideéll kvalitetsmärkt förening med gamla anor sedan 1968. Till oss är alla välkomna ung som gammal, nybörjare eller om du har ridit i många år. Det finns en plats för alla.

ca 450 medlemmar, 8 anställda och en omsättning på ca 6,5 Msek. Föreningen har en fin anläggning som ägs av Trollhättans Stad, belägen i västra Trollhättan och består av två ridhus, paddock, terrängbana och fina ridvägar.

Hos oss kan du prova:

Ridning, Ridning för funktionsnedsatta, Knatteridning, Tävlingar
Translate