Koberg Golfklubb

  • Dam
  • Herr
  • Senior
  • Ungdom

Välkommen till Koberg Golfklubb!  Vår natursköna golfanläggning vid Vanderydsvattnets stränder, strax utanför Trollhättan, är av många ansedd som en av Sveriges absolut vackraste banor. Sjön är i blickfånget på nära nog samtliga hål och på ett flertal av dem kan man se det vackra Koberg slott. 

Kom och spela som gäst eller bli medlem, vi lovar att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill skapa en mötesplats och aktiviteter som tillför trivsel och gemenskap för att utveckla våra golfspelare.

Våra banor Vi erbjuder dig 5 banlängder, naturligtvis med siffertees. Banan är en park/skogsbana med ondulerade greener. Den är lättvandrad men med utmaningar som passar alla, i en lugn miljö med härliga naturupplevelser och utan störande trafik.

Vår restaurang håller hög klass, där kan du avnjuta en måltid med en underbar utsikt över banan och sjön. Vi har även en välsorterad shop och duktig PGA-pro. Vår ambition är att vara en av de ledande golfklubbarna i regionen, avseende spelkvalitet, engagemang och service till medlemmar, gäster och samarbetspartners.

Golf för alla! Vi har flera olika golferbjudanden som passar olika typer av golfare, t ex vardagsspelare, småbarnsföräldrar, familjer och studenter. Välkommen att hitta din golflösning!

Unga golfare
Vi vill gärna se fler unga golfare på våra banor. Alla är lika välkomna, det finns utrymme för såväl nybörjare som etablerade golfungdomar, tjejer som killar. Kom och prova på, klubbor finns att låna för juniorer, i de flesta storlekar.

Öppen träning med PRO
Vi fortsätter vår satsning till våra medlemmar med kostnadsfri allmän öppen träning med vårt PRO. Samt praktisk- och tematräningar som passar alla kategorier av golfspelare.

I den här föreningen gör vi oss ganska bra förstådda på:

Engelska, Svenska

Hos oss kan du prova:

golf
Translate