Friskis & Svettis

  • Dam
  • Herr
  • Para-aktivitet
  • Senior
  • Ungdom

Friskis&Svettis Trollhättan. Vår idé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Till Friskis&Svettis Trollhättan kan du komma precis som du är.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är vår träning en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.

Vi inspirerar dig att komma igång – och får dig att trivas så att du aldrig vill lägga av. För trivs du kommer du att fortsätta träna. Du blir tryggare, starkare och vågar utmana dina gränser. Du växer som människa och vi som rörelse. Genom åren har hundratusentals människor blivit en del av oss.

Friskis&Svettis är en gemensam nämnare för människor i alla åldrar, livsstilar och intressen. Tillsammans är vi en stolt ideell förening som engagerar och förändrar. Det har vi gjort sedan 1978 – och vi har bara börjat.

Friskis&Svettis Trollhättan startades någon gång 1985. Då leddes det pass för arbetarna på Volvo och på hösten började man med pass för allmänheten. År 2000 flyttade vi in i egna lokaler på Hojum där vi befann oss under 18 år, öppnade gym och byggde ut till dubbla storleken.

Den 27/10 2018 öppnade vi upp dörrarna för våra helt nya lokaler i Innovatumhallen. Stans nyaste träningsanläggning som erbjuder allt ifrån spinning och indoor walking till jympa och skivstång.

I den här föreningen gör vi oss ganska bra förstådda på:

Engelska, Svenska

Translate