Friskis & Svettis Vänersborg

  • Alla är välkomna!

Friskis&Svettis vill erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det vi gör, gör vi för att fler ska få uppleva skön och bra träning, inte för att tjäna pengar. Hur vi gör, speglar vår tillåtande och bejakande identitet. Föreningsformen har vi valt för att sprida vår idé om träning, Friskis&Svettis är sina medlemmar helt enkelt. Att ta tillvara på våra medlemmars intresse och engagemang är viktigt, det hjälper oss till ständig utveckling. Tillsammans.

Oavsett om du vill bli starkare, rörligare, gladare, springa ett lopp eller må bättre har vi träningen för dig. De senaste fem åren har Friskis&Svettis haft Sveriges nöjdaste medlemmar enligt Svenskt Kvalitetsindex. I 40 år har vi fått människor att vilja träna. Och det funkar än idag.

I vårt välutrustade multihall hittar du allt du kan önska dig inom modern träning . Vill du ha hjälp på vägen finns våra tränare där för att guida och peppa. Deras hjälp ingår i ditt träningskort.

Hos oss kan du välja mellan 50 gruppträningspass varje vecka spritt över en rad olika träningsformer. Till exempel: yoga, jympa, cirkelfys. VÄLKOMMEN!

Translate