Bröstcancerföreningen Johanna

  • Alla är välkomna!

Stöd, Samtal, Gemenskap

Föreningens viktigaste uppgift är att finnas till för Dig och som Stöd för dig och din familj, vänner mm. Vi har from 2019, 1 gång per halvår träffar där du som ny medlem inbjuds tillsammans med någon närstående och andra bröstcancerdrabbade för att få information och ha möjlighet att ställa frågor. Ingen ska behöva vara ensam med sin bröstcancer!

Samtal i grupp sker genom Öppet hus kvällar där du kommer utan att föranmäla dig och vi bjuder på kaffe och smörgås. Här blir det olika samtal vid varje tillfälle då det beror på vad vi som grupp vill prata om. Enskilt samtal sker med stödperson via telefonkontakt.

Gemenskap finns alltid men att göra trivsamma aktiviteter som grupp stärker vår gemenskap tex genom Öppet hus, må bra kvällar, äta ute, gåing, fester, information/föreläsningar mm.

Som medlem får du också tidningen Magasin B 4 gånger per år som utgivs av Bröstcancerförbundet.

Hej, den här föreningen är med i Trollhättans föreningsregister och i pilotprojektet, men har inte lagt upp mer information. Vill du påminna föreningen om att du letar efter den, klicka här, så kanske det finns mer att läsa här nästa gång du letar.

Translate